Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/yetbg/ringmedia.eu/wp-includes/post-template.php on line 284
Дигитален маркетинг & WEB услуги

Онлайн инструмент за изрязване на видео клипове

Видео клиповете са неизменна част от съдържанието, което големите страници използват за да увеличават броя на техните последователи. В 90% от качваните във Facebook видеа се свалят от YouTube или други подобни портали. Понякога е необходимо тези клипчета да бъдат изрязани и тук идва необходимостта от качествен инструмент за рязане на файловете.

Облачните услуги предлагащи използването на софтуер са удобни и позволяват да извършите всичко онлайн без да се налага да инсталирате програми на компютъра. В същото време може да ги ползвате от различни устройства. Препоръчвам използването на Online Video Cutter.

Сайта ви дава възможност да качвате файлове с големина до 500 МБ и опция за раздробяване без да е необходимо повторното качване на видеото (много удобно ако режете компилация). Други полезни възможности предлагани в този сайт са: завъртане на картината във видеото, рамкиране и други. Инструментът е безплатен и няма лимит за брой използвания.

Алтернативи

1) http://video.online-convert.com – този инструмент предлага изрязване на видео, като потребителите трябва ръчно да въведат времето от и до края на клипа. За съжаление тази алтернатива, не предлага предварителна визуализация и трябва да вземете данните от източника.

terzo

Кой е terzo?

Собственик и управител на Ring Media

1 коментар

Вашият коментар