Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/yetbg/ringmedia.eu/wp-includes/post-template.php on line 284
Дигитален маркетинг & WEB услуги

Rally Cars вече на нов по-бърз и надежден сървър

С удоволствие ви съобщаваме, че един от най-големите ни проекти Rally Cars, вече е на нов по-надежден и бърз сървър. Миграцията приключи рано тази сутрин, като за около 3 часа успяхме да прехвърлим огромно количество данни и файлове в „новия ни дом“. Тази стъпка предприехме тъй като напоследък засиленият трафик към сайта, не позволяваше адекватната му работа и ежедневно в пиковия час (между 20:00 и 22:00) машината не успяваше да обработи всички заявки. Резултатът беше много бавно зареждане на вътрешните страници, проблеми с другите уеб страници разположени на същия сървър и значителен downtime.

Предстои ни оптимизиране и на системата за управление на съдържанието с цел по-голяма функционалност и лесен достъп до информацията. Паралелно с това работим и върху скоростта на зареждане и гладката работа на сайта. С предприетите мерки и дългосрочна стратегия се стараем да затвърдим водещата си позиция на световен лидер в областта на рали и автомобилен спорт. Към момента сме четвъртата най-популярна рали медия в света (категория rallying entertainment), с аудитория над 1 600 000 зрители.

terzo

Кой е terzo?

Собственик и управител на Ring Media

Няма коментари

Вашият коментар