Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/yetbg/ringmedia.eu/wp-includes/post-template.php on line 284
Дигитален маркетинг & WEB услуги

Как да разрешим проблема с липсващо изображение при споделяне на линк във Facebook?

Често се случва, когато искаме да споделим връзка в най-популярната социална мрежа да се появява единствено заглавието от линка. Този проблем се среща най-често при опит да публикуваме сравнително нова връзка, която не е обходена от бота на Facebook. За да помогнем да социалната мрежа да постави адекватното изображение над заглавието на линка, може да използваме официалния инструмент наречен Facebook Debugger.

За да използвате функциите на този инструмент е необходимо преди всичко да сте влезли с имейл и парола в профила си във Facebook. Копирайте връзката, на която не се появява изображението и го поставете в полето, след което натиснете бутона Debug. В случай, че изображението не е засечено или е грешно, натиснете бутона Scrape Again докато не получите подходящия резултат. След като визуално изображението се появи в инструмента, може да се върнете към социалната мрежа и да използвате отново същия линк.

Този инструмент е изключително полезен за администратори на страници, блогъри, и други лица споделящи често връзки във Facebook.

terzo

Кой е terzo?

Собственик и управител на Ring Media

Няма коментари

Вашият коментар