Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/yetbg/ringmedia.eu/wp-includes/post-template.php on line 284
Дигитален маркетинг & WEB услуги

Сваляне на видео от YouTube, Facebook и други

В тази статия ще ви запознаем с няколко онлайн инструмента, чрез които може лесно и бързо да свалите видео клипове от популярни сайтове като Facebook, YouTube, Vimeo, VBOX7 и други.

Сваляне на видео клипове от YouTube

  • Keepvid – Облачен инструмент, чрез който може да сваляте клипове само с няколко клика. Достатъчно е да копирате линка от видеото в YouTube, и да го поставите в полето за сваляне. След като щракнете на бутона [Download], Keepvid ще ви даде възможност да изберете в каква резолюция искате да бъде файла. Тук имате опция да свалите и само аудиото.

Сваляне на видео клипове от Facebook

  • FBdown – Работи на същия принцип като Keepvid. От Facebook пуснете видеото което искате да свалите. След това с десен бутон щракнете върху него и изберете опцията Show Video URL – копирайте линка и го поставете в полето на инструмента FBdown. След като натиснете бутона [Download], също ще получите възможност да свалите клипа в нормален или HD* формат (ако е наличен в HD).
  • Downvids – Алтернатива на FBdown, с възможност за изтегляне на видео и аудио и от други сайтове като YouTube.

Сваляне на видео клипове от сайт

  • GetThemAll – Понякога, видеото което искате да свалите не се намира в популярен сайт и гореизброените инструменти не биха ви свършили работа. Тук на помощ идва приставката за Google Chrome – Video Downloader Get Them All. За да свалите клипа, който желаете отворете страницата на която е разположен. Изчакайте да зареди, след което в дясно от адресната лента (Address bar) ще видите иконката на инструмента. Щракнете върху бутона и изберете файла, който ви е необходим. В случай, че има повече от един наличен, то най-вероятно трябва да маркирате най-големия като размер, тъй като приставката „улавя“ и други клипове в страницата като банер реклами.

Има и стотици други начини и инструменти, чрез които да свалите видео клип от сайт. Ние използваме тези. Проверени са и със сигурност работят.

terzo

Кой е terzo?

Собственик и управител на Ring Media

Няма коментари

Вашият коментар