Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/yetbg/ringmedia.eu/wp-includes/post-template.php on line 284
Дигитален маркетинг & WEB услуги

Made in Bulgaria: PCloud

Облачните услуги набират все по-голяма популярност. Наред до световните лидери в clouding технологиите като Dropbox и Google Drive, една българска компания наречена pCloud по-нищо не отстъпва на именитите си конкуренти. Нещо повече, в много параметри дори ги задминава. В тази статия ще ви представим предимствата на платформата pCloud и защо ни стана любима.

От няколко месеца се занимаваме със заснемане и обработка на видео. Стремим се да снимаме на максимално висока резолюция, въпреки че 4K стандарта е табу за по-голямата част от потребителите в интернет. При този стандарт освен бърз интернет е необходимо да имаме и видеокарта с висока продуктивност. Видео клиповете заснети в такава разделителна способност са характерни с големия размер на файла. Например едно 30 секундно видео заснето в 4К (4096 x 2106, при 29 кадъра в секунда) генерира файл с големина около 400 МБ. Ако трябва да снимаме дадено събитие и после да изпратим кадрите, ще се сблъскаме челно с ограниченията на облачните продукти като Dropbox и Google Drive. В безплатните версии на тези платформи, дисковото пространство е ограничено на 2 GB (за Dropbox) и 15 GB (за Google Drive).

Pcloud предлагат 20 GB пространство за първите 14 дни, а след това мястото се редуцира до 11 GB. Това, което е изключително удобно при тях е че имате възможност да инсталирате софтуер, който създава нов дял от твърдия диск. Този дял реално е вашия облак и в него може да добавяте файлове с „copy + paste“, след което файловете ще бъдат достъпни от цял свят без значение дали компютъра ви е включен в момента или не.

Компанията предлага и бизнес решения при необходимост от повече свободно дисково пространство. Подробности може да откриете тук: https://www.pcloud.com/

terzo

Кой е terzo?

Собственик и управител на Ring Media

Няма коментари

Вашият коментар