Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/yetbg/ringmedia.eu/wp-includes/post-template.php on line 284
Дигитален маркетинг & WEB услуги

YouTube променя условията към издатели

Най-популярната видео платформа обяви днес че променя условията при монетизация към създателите на видео. Правилата в YouTube позволяваше на авторите на видео клипове с над 10 000 хиляди гледания (общо) и над 1 месец възраст на канала да активират възможността за печелене на пари от реклами. Новите условия влизат в сила от 20-ти Февруари 2018 г. и филтрират 90% от настоящите видео издатели. За да отговаряте на изискванията за монетизация трябва да имате поне 1000 абонирани потребители към вашия канал и минимум 4000 часа обща продължителност на гледания за последните 12 месеца.

Новите правила целят да стимулират качествените видео издатели и от друга страна да откажат тези, които разчитат на количеството за сметка на качеството. По данни на компанията към момента 99% от авторите на видео клипове генерират по-малко от $100 годишно.

Въпросните промени ще засегнат всички наши проекти в YouTube, но считаме че условията ще повишат стандарта и адмирираме тази стъпка от страна на Google.

terzo

Кой е terzo?

Собственик и управител на Ring Media

Няма коментари

Вашият коментар